Kernwaarden

De basis van ons onderscheidend vermogen zijn de kernwaarden die wij als leidraad hanteren bij het nemen van beslissingen in onze dagelijkse praktijk. Deze kernwaarden vormen het succes van Life Recruitment.

Verbondenheid


Verbondenheid stimuleert onze loyaliteit aan collega’s en klanten en ondersteunt onze toewijding aan de business. Het creëren van een “wij-gevoel”, de bereidheid om andere mensen te helpen, het tonen van wederzijds respect en het vermogen om te werken in teamverband zijn de elementen voor het leveren van topprestaties. Topprestatie waar Life Recruitment voor staat!

Kennis van zaken


Life Recruitment spreekt de taal van de klant! Wij weten wat er speelt binnen de arbeidsmarkt en door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling zijn wij uitstekend in staat om te zorgen voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Hierbij wordt kwaliteit nooit uit het oog verloren!

Afspraak is afspraak


Life Recruitment gelooft in excellente dienstverlening. Wij houden ons aan de afspraken, doen wat wij beloven en dragen bij aan het succes van de klanten en kandidaten. U kunt op ons bouwen!

Gedrevenheid


Gedrevenheid is dynamiek, enthousiasme en de wil om te winnen. Vermogen om te overtuigen, het lef om een uitdaging aan te gaan en de kracht om tegenslagen te overwinnen zijn de belangrijkste elementen voor het verwezenlijken van onze ambities. Life Recruitment gaat graag de uitdaging samen met u aan!