Onze diensten

Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie treedt de kandidaat direct in dienst bij de opdrachtgever. Life Recruitment adviseert en ondersteunt de opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat. Aan de hand van een uitgebreide functieanalyse bepalen wij samen met de opdrachtgever aan welke eisen de nieuwe medewerker moet voldoen. Life Recruitment verzorgt vervolgens het searchen, recruiten en matchen van de kandidaat.

(Project) Detachering

Bij (Project) Detachering treedt de kandidaat in dienst bij Life Recruitment. Wij nemen de werkgeversverplichtingen op ons, waaronder salaris- en personeelsadministratie, doorbetaling bij ziekte, scholingsverplichting en ziekteverzuimbegeleiding. Daarmee wordt de opdrachtgever van risico’s uitgesloten. De intentie is dat de werknemer na een vooraf afgesproken periode in dienst gaat bij de opdrachtgever.

Payroll

Bij Payroll wordt de kandidaat geworven door de opdrachtgever en komt hij in dienst bij Life Recruitment. Life Recruitment verzorgt het contractbeheer, de administratie en de verloning van de werknemer zodat de opdrachtgever zich volledig kan focussen op zijn core business. Het personeelsbestand blijft flexibel, de vaste personeelskosten blijven laag, er wordt alleen betaald voor de gewerkte uren en wij bieden de zekerheid dat wij op een kwalitatieve wijze een invulling geven aan alle werkgeversverplichtingen.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player