Over Life Recruitment

Life Recruitment is dé specialist waar werving en selectie tot zijn recht komt. Wij vormen de persoonlijke schakel tussen werknemer en werkgever. Onze manier van werken onderscheidt zich van andere personele dienstverleners. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verdiepen ons zowel in de persoon achter het cv als in de sfeer en cultuur binnen een bedrijf. Zo brengen wij werk en persoonlijkheden bij elkaar. Op basis van Werving & Selectie, (Project) Detachering en Payroll vullen wij de personeelsvraagstukken bij onze opdrachtgevers in.

De accountmanagers van Life Recruitment hebben hun sporen verdiend in de personele dienstverlening. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop, zowel in onze relatie met opdrachtgevers als met onze medewerkers en kandidaten. Wij nemen de tijd om iemand te leren kennen, communiceren open en eerlijk en bij ons is afspraak echt afspraak.

Specialisaties

Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers. Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de sectoren Logistiek, Techniek, Hospitality en Office. Het bieden van onze hoogwaardige personele dienstverlening zorgt ervoor dat een goede en duurzame relatie wordt opgebouwd tussen werknemers en opdrachtgevers. Wij onderscheiden onder meer de volgende specialisaties;

Bij Life Recruitment staat de mens centraal, ambities worden gerealiseerd, dromen komen uit en je creëert het gevoel dat je werkt om te leven!